Connecting...

CV tips en advies

W1siziisijiwmtgvmdmvmdgvmdivmzyvmzkvmzi5l2hlbgxvcxvlbmnlltuxnze2lwnyb3auanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixmjuwedy4mcmixv0

Het vinden van een nieuwe baan is altijd een uitdaging, maar het schrijven van je Sales CV zou dat niet moeten zijn.

Hier bij Denovo willen we alle aspecten van uw zoektocht naar werk zo eenvoudig mogelijk maken - te beginnen bij uw CV. Met onze expertise en branchekennis hebben we een Sales CV-sjabloon samengesteld om te zorgen dat je opvalt.

Het eerste waar je op moet letten bij het schrijven van uw Sales CV is dat je toespitst op de specifieke rol. Lees de taakomschrijving zorgvuldig door en zorg ervoor dat jouw CV jouw belangrijkste vaardigheden en prestaties voor deze rol benadrukt.

De lay-out van uw Sales CV is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat je je zelf vroeg verkoopt. Het hebben van een sectie over sleutelvaardigheden aan het begin van je cv zal werken als een belangrijk stuk voor de werkgever zijn. Onthoud dat dit waarschijnlijk het eerste is waar de werkgever naar kijkt, dus zorg ervoor dat je je sterkste en meest gewaardeerde vaardigheden vermeldt.

Wanneer je jouw ervaring sommeert in jouw Sales CV, zorg er dan voor dat u de volgende punten belicht worden;

• KPI's

• Doelen / Begrotingen - Percentage prestaties ten opzichte van die doelen

• Opvallende prestaties in desbetrefende rol, of het nu gaat om een ​​project waar je toezicht op hield of een aanzienlijk hoge maand / kwartaal / jaaromvang

• Behaalde  Sales Awards

• Teamprestaties

Je weet nooit wanneer je je volgende CV nodig hebt, dus het helpt om het voortdurend bij te werken. Blijf op de hoogte van je prestaties, nieuwe vaardigheden en successen! We hopen dat u deze CV-sjabloon waardevol vindt.

Als u wilt dat wij een kijkje nemen, neem dan gerust contact met ons op. 

matthew.andrews@denovorecruitment.nl

 

CV NL.docx

Size: 15.5 KB