Connecting...

About us Denovo Europe
Layer 1

Passie

Onze recruiters zijn bescheiden begonnen en komen uit alle lagen van de bevolking. Wij zijn gegroeid tot een gepassioneerd team met meer dan 30 leden, door het werken in samenwerkingsverband en niet met contactlijsten. 
Terwijl ons netwerk groeit, blijven wij trouw aan onze passie voor het bouwen aan, en verbeteren van een toekomst voor iedereen. 


Betrouwbaarheid

Authenticiteit en eerlijkheid zijn zeer belangrijk voor ons. Ook al zijn we maar een hulpmiddel voor u, ons team weet dat u op ons vertrouwt en dat appreciëren we. We komen onze belofte na en dat is een feit.

Aanpassingsvermogen

Het bedrijfsleven ontwikkelt zich razendsnel en daar zijn we ons van bewust. 

In recruitment ondervinden, we dagelijks veranderingen uit de eerste hand. Weet dat, wat er ook gebeurt, u steeds op ons kan vertrouwen.

Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen is een belangrijke kernwaarde zodat we snel kunnen herstellen van tegenslagen en u een goede recruitmentservice kunnen garanderen. Zelfs als we een mindere dag hebben.


Our Team

Het Denovo perspectief

Wij pakken de zaken anders aan.

Onze waarden zijn verbonden aan onze bedrijfscultuur. Wij werven consultants die gepassioneerd zijn voor de baan. Wellicht weten zij nog niet alles, maar leergierigheid is aanwezig bij iedereen. Extra training en begeleiding is beschikbaar voor iedereen op elk niveau. Ontwikkeling en groei in de loopbaan heeft onze HOOGSTE prioriteit.

“Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t want to”, juist?
Oké, toegegeven, deze quote is niet van ons, maar van Richard Branson! Maar het is een perfecte beschrijving van onze bedrijfscultuur.

Vanaf maandagochtend tot vrijdagmiddag werken we vol enthousiasme. Vrijdagmiddag sluiten we dan ook af met een biertje.  Wij zorgen voor onze consultants en in ruil zorgen onze consultants voor hun klanten.


Misschien heeft u al eens samengewerkt met een uitzendbureau en zag u daar geen voordeel in, maar eens u samen werkt met Denovo Consulting, merkt u hopelijk de kwaliteit van de service die wij bieden.
Aangezien de mens complex is’ Onze consultants luisteren oprecht naar uw behoeften, kijken naar de kern van uw visie en verzekeren u dat dit realiteit wordt.

W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmdyvmtcvntqvnjuvywjvdxqgdxmgzgvub3zvigftc3rlcmrhbs5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijywmhg1mdaixv0
join denovo amsterdam

Werken ​bij Denovo

Recruitment is een moeilijke klus. Daarom zijn de mensen rondom u zo belangrijk! Denovo consulting heeft een geweldig team van recruiters die u zullen ondersteunen en managers die u zullen helpen wanneer het wat minder vlot gaat. Onze levendige bedrijfscultuur bestaat uit een fantastisch salaris met bonusmogelijkheden, het stimuleren en uitdagen van ons personeel, sociale evenementen, gratis ontbijt en zelfs yoga. Deze cultuur maakt ons sales uitzendbureau uniek en leuk om voor te werken.

Contact Us

Denovo Europe Denovo Recruitment Australia