Connecting...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9kzw5vdm8vanbnl2jhbm5lci1kzwzhdwx0lmpwzyjdxq

"Een nieuwe visie op werving & selectie"
‚Äč

Form ID:1683


Wij hebben een nieuwe visie op het proces van werving & selectie en hebben een andere aanpak. Wij van Denovo doen alles met het oog op de ontwikkelingen binnen de branche van werving & selectie. Of het nu gaat om strategische samenwerkingsverbanden met experts op het gebied van technologie en industrie, die onze consultants helpen om u te ondersteunen, tot het plaatsen van onze teams in zorgvuldig geselecteerde werkgelegenheidshubs, die barsten van de kansen voor professionals van alle niveaus. 

Elk kantoor is zodanig opgezet dat ze solide wervingsoplossingen leveren aan de groeiende, startende of reeds lang gevestigde bedrijven die in de specifieke regio bloeien, of we nu bij u om de hoek zitten of in een andere tijdzone! Onze ervaren consultants besteden tijd aan netwerken, bijwonen van conferenties en bijeenkomsten, evenals aan het investeren in het op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de industrie. Dit maakt hen tot kennisexperts!

Maar het gaat niet alleen over onze ervaring en kennis. Wij zijn individuen die begrip hebben voor mensen en hoe uw baan moet aansluiten op uw manier van leven! We willen ervoor zorgen dat u de baan of kandidaat krijgt die uw wilt. Dat maakt de perfecte match! Werving & selectie is niet alleen maar koude acquisitie en verkoop. Het is digitaal geworden en het is nu tijd voor een nieuwe visie op werving & selectie.